De drie beste wandeltochten in Nederlandse steden

Mag jij graag wandelen? En vind je het daarnaast ook nog eens leuk om een stad te bezoeken? Dan kun je dit natuurlijk prima met elkaar combineren. Tegenwoordig worden er namelijk regelmatig wandeltochten door de grote steden in Nederland aangeboden. Natuurlijk zijn deze tochten niet allemaal hetzelfde. Zoek jij nog een leuke tocht om binnenkort te wandelen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst lees jij namelijk de drie aanbieders van de beste wandeltochten in Nederlandse steden.

Walk Rotterdam

walkingWe kunnen wel zeggen dat Rotterdam één van de grootste steden van Nederland is. Er komen jaarlijkse talloze toeristen naar deze stad en er is genoeg te doen. Niet gek ook dat de wandeltochten in deze stad hoog aangeschreven staan. De beste tochten in Rotterdam worden aangeboden door Walk Rotterdam. Deze organisatie biedt verschillende wandeltochten aan door Rotterdam en omgeving. In elk van deze tochten staan architectuur, kunst, historie en het karakter van de stad centraal. Om te voorkomen dat jij belangrijke informatie mist, gaat er met iedere tocht een gids mee.

Neweuropetours.eu

Ben jij een dagje weg naar Amsterdam? Dan kun je natuurlijk Madame Tussaud bezoeken of een rondvaart in Amsterdam maken. Heb je er ook weleens aan gedacht om een wandeltocht door onze hoofdstad te maken? Waarschijnlijk niet! Toch heb je hiertoe verschillende mogelijkheden. Neweuropetours.eu biedt namelijk een groot aantal verschillende wandeltochten aan in Amsterdam. Uiteraard krijg jij tijdens deze tochten de leukste plekjes van de stad te zien. Er gaat een gids mee die jou alles over de bezienswaardigheden en historie van de stad kan vertellen. Het is hier ook mogelijk om een privétour te volgen. In dat geval maak jij zelf met een gids een wandeltocht door de stad. Er zijn dan geen andere mensen die meelopen.

Lisse

Baylon Tours

Wil jij weleens wat anders dan een fiets huren in Amsterdam? Verplaats je dan met de benenwagen door onze hoofdstad. Babylon Tours biedt jou verschillende mogelijkheden aan om een mooie wandeltocht te maken door Amsterdam. Doordat er diverse wandeltochten zijn, kun jij zelf de tocht kiezen die jou het meeste aanspreekt. Bezienswaardigheden waar jij al vaak bent geweest, hoef je zo dus niet nogmaals te bezoeken. Ook bij deze wandeltochten tijdens jouw dagje weg naar Amsterdam gaat er altijd een gids mee om je bij te staan en rond te leiden door de stad.